Преди няколко месеца един клиент поръча от мен малка SMS система. Впоследствие той реши да открие case в PayPal и получи възстановяване на парите си. Зареди това реших да пусна системата безплатно.
Системата е специално разработена в съответствие с предпочитанията на клиента. Въпреки това, винаги съм отворен към предложения и идеи. Ако имате някакви предложения, които биха могли да подобрят системата, моля, споделете ги с мен. Ще бъда щастлив да ги разгледам и, ако съм убеден в тяхната стойност, ще ги внеса в системата.
Какво включва системата?
1. Качете системата в папката "payments" (Системата е предназначена да бъде в подпапка).
2. Вмъкнете SQL скрипта, който трябва да бъде същият като за phpbb и amxbans/csbans.
3. Конфигурирайте файла config.php, намиращ се в App/Config.
4. В терминала напишете: composer install, за да инсталирате необходимите зависимости.
5. Качете папката "hybridmind", която се намира в phpbb, в папката "ext" на вашия phpBB форум. След това активирайте разширението от административната панелка.
Демо:
ВАЖНО:
Клиентът забеляза грешка в системата, но не успях да определя точното място на проблема. Ако откриете някаква грешка в системата, моля, свържете се с мен, за да я отстраня.
Системата е специално разработена в съответствие с предпочитанията на клиента. Въпреки това, винаги съм отворен към предложения и идеи. Ако имате някакви предложения, които биха могли да подобрят системата, моля, споделете ги с мен. Ще бъда щастлив да ги разгледам и, ако съм убеден в тяхната стойност, ще ги внеса в системата.
Какво включва системата?
- Вход, регистрация и възстановяване на забравена парола.
- Зареждане на кредити, работещо с SMSPay.
- Проверка дали вашето IP адрес е блокиран от сървърите. Ако е блокиран, ще се покаже форма за отблокиране.
- Хронология на плащанията и изразходваните кредити.
- Закупуване на VIP пакети, с поддръжка на AJAX за показване.
- Закупуване на рекламно пространство, което ще се показва във форума.
- Разширение, което показва рекламите във форума.
- Административна панелка:
- Управление на кредитите на потребителите
- Управление на цените
- Управление на VIP пакетите
1. Качете системата в папката "payments" (Системата е предназначена да бъде в подпапка).
2. Вмъкнете SQL скрипта, който трябва да бъде същият като за phpbb и amxbans/csbans.
3. Конфигурирайте файла config.php, намиращ се в App/Config.
4. В терминала напишете: composer install, за да инсталирате необходимите зависимости.
5. Качете папката "hybridmind", която се намира в phpbb, в папката "ext" на вашия phpBB форум. След това активирайте разширението от административната панелка.
Демо:
ВАЖНО:
Клиентът забеляза грешка в системата, но не успях да определя точното място на проблема. Ако откриете някаква грешка в системата, моля, свържете се с мен, за да я отстраня.